1.1 C
София
вторник, ноември 24, 2020
Начало България ”Отровното трио” обяви край на протестите в сегашната им форма

”Отровното трио” обяви край на протестите в сегашната им форма

Арман Бабикян от ”Отровното трио” обяви край на протестите. Основният мотив е да се съхранят усилията на лекарите и сестрите, които се борят с епидемията.

„Това е солидарност с българските граждани в бели престилки. Те също ни подкрепяха месеци наред и говориха от тази трибуна. Днес ги няма“, посочи Бабикян.

Той обеща, че „Отровното трио“ ще продължи да информира гражданите за различни акции, а натискът върху системата ще продължи.

„Днес, в Деня на народните будители, можем спокойно да отчетем, че събудихме 67% от гражданите, че събудихме световните медии за корупцията в България. Че властта загуби над 400 000 гласа. Засега. Че събудихме Европейския парламент. Милиони българи разбраха, че царят е гол. Гласът си настигнаха стотици учени, интелектуалци, професори, безработни. Много сте. България никога вече няма да бъде същата дупка. Единствените, които не можахме да събудим са Борисов, Гешев и тясната клика около тях. В сегашния си вид протестът постигна немислимото. Дойде време да го променим и да го надградим, за да постигнем целите си. Да превърнем протестите в други, не по-малко полезни форми на съпротива. Трябва да се подсилят усилията на българските лекари и сестри.

Предприемаме този ход. Смятаме за лицемерие да критикуваме съсипаната здравна система и в същото време да създаваме риск за вас.

Затова отговорността ще приемем ние – триото и гражданите. Както ще приемем ругатните по свой адрес“, посочи още Бабикян.

„В четвъртък в 12 по обяд започваме. Всеки от нас може да донесе старите изтъркани обувки на своите приятели, които избягаха от България и да ги хвърли пред входа на Министерския съвет. Ние ще бъдем тук“, заяви още Бабикян.

„Дойде време да променим протеста. Да го надградим, да еволюира“, обясни още адв. Николай Хаджигенов.

„Ние ще променим всекидневния протест и ще обърнем внимание на повече неща“, заяви още адвокат Хаджигенов.

„Следете социалните мрежи, защото това „Заедно“ трябва да продължи“, завърши Хаджигенов.

В „Триъгълника на властта“ зазвуча химна на Република България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ

Тежки рестрикции предлага НОЩ заради коронавируса. Ще важат поне до Коледа

Тежки рестрикции предлага Националният оперативен щаб, стана ясно по време на извънреден брифинг на Министерския съвет. Здравният министър Костадин...

Бил Гейтс прогнозира нова пандемия след три години

снователят на “Майкрософт“ Бил Гейтс прогнозира, че след три години може да възникне нова пандемия за човечеството. Той разговаря...

Част от учениците от 5 до 12 клас се завръщат в училище днес

От днес учениците от 5 до 12 клас трябва да се завърнат в класните стаи според заповедта на министъра на здравеопазването.

Десислава Атанасова: Може би ще спечелим изборите

Може би ще спечелим изборите с това, че сме спазили обещанията си и ангажимента си към тези, които са ни избрали. Това...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ефр от запаса Николай Николов on Връщат казармата догодина?
Красимир Киров on Връщат казармата догодина?
Млад меринджей on Връщат казармата догодина?
Преебаният военен on Връщат казармата догодина?
Преебаният военен on Връщат казармата догодина?