1.1 C
София
четвъртък, октомври 22, 2020
Начало Скандал Драма: Бившата на Андрей Едрев му отряза достъп до децата

Драма: Бившата на Андрей Едрев му отряза достъп до децата

Къдрокосата Гергана обвини бащата на децата си в опит за убийство

Тежък период преживява сървайвърът Андрей Едрев. Драматичните събития в живота му започват през миналата есен, когато жената, с която живееше на семейни начала – Гергана Сапунджиева, го изостави и шокиращо за всички се омъжи за славещия се с криминално минало Омуртаг Дяков.

Новата госпожа Дякова дори се похвали в социалните мрежи със сватбената си халка. Малко след това стана ясно, че красавицата е взела двете деца – Аалександър и Бориса и е подала жалба срещу техния баща Аандрей Едрев, като го обвинява в системно малтретиране и опит за убийство на нея и децата. В резултат срещу него е издадена ограничителна заповед. От публикации на Едрев във фейсбук става ясно,че майката е отрязала всякакви канали за достъп до децата им – не вдига телефона си, когато той иска да ги чуе, забранила е на своите родители и близки да разговарят с Андрей.

На снимката, правена през февруари миналата година, двойката изглежда щастливо и в хармония

Известният с водените от него дела срещу държавата Едрев обаче е твърдо решен да се бори за правата си. Той ежедневно публикува снимки и видеа на децата си, от които се вижда, че те са доволни и щастливи, а баща им се грижи за тях повече от добре. „Това ли са малтретирани деца?“ – пита той.

Негови близки пък припомнят, че нароченият за насилник Едрев всъщност цяло лято е гледал двете си деца в Бургас, докато майката Гергана е била в София,където работила. Ако Андрей е насилник и е упражнявал тормоз, как ще го остави да гледа децата? – недоумяват хора от обкръжението на разпадналата се светска двойка. Самата Гергана пази дискретно мълчание по темата в социалните мрежи, само от време на време споделя статии, свързани с насилието над жени, явно намеквайки, че и тя е преживяла това.

В серия публикации Едрев разкри пикантни подробности от живота им на остров Бали, където той от години има бизнес. Оказа се, че красивата Гергана е живяла повече от луксозно – в голяма къща с басейн, не е работила, а за децата са се грижили две гледачки.

През есента на 2019 година тя обявила, по думите на близките на Андрей, че е прекалено „млада и красива“ за живота, който ѝ се налага да води. И след няколко седмици се омъжила за Омуртаг Дяков.

Следващият месец в съда ще се решава казуса с попечителството над децата, а до тогава Едрев е обещал да не спира да изнася факти, с които цели да опровергае твърденията на бившата си, че е лош баща и насилник.

Сървайвърът е решен да се бори за правата на мъжете, които са в неговото положение.

Излиза, че е достатъчно само една жена да каже, че мъжът ѝ я е заплашил или, че я е малтретирал и без никакви доказателства дали това е вярно, се приема, че думите ѝ са истина и се ограничават правата на стотици български бащи, а децата не носят никаква вина за дрязгите и войните помежду родителите си и не бива да се използват като оръжие, коментират запознати.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Тази жена най-вероятно се друса.
    Не намирам друго обяснение!!!
    Приятели сме с Андрей и следя ежедневно АГОНИЯТА му.
    Това не е Държава!!!

  2. Кармата и съдбата ще я застигнат и един ден ще отговаря пред господ за всичко и най-вече за коварното и подло отношение спрямо децата. Само един изключително ограничен и много болен човек, може да осакатява по тоя начин децата си и да им отнема правата да контактуват с биологичният им баща.

  3. Като е толкова отговорен баща Защо вози децата в колата без столче и колани? Андрей Едрев не е отговорен човек и нито е отговорен гражданин . Няма как да бъде отговорен баща – той просто няма потенциал да бъда отговорен изобщо.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОПУЛЯРНИ

Елена Йончева: Идват тежки процедури за Борисов

„Рaбoтим дa имa дeбaти зa cитуaциятa в Бългaрия в плeнaрнaтa зaлa нa Eврoпeйcкия пaрлaмeнт oщe тoзи мeceц. Oттaм нaтaтък cлeдвaт тeжки прoцeдури,...

Борисов подава оставка днес?

Миниcтър-прeдceдaтeлят Бoйкo Бoриcoв щe пoдaдe ocтaвкaтa нa прaвитeлcтвoтo в чeтвъртък, пише ФAКТИ, позовавайки се на oтличнo ocвeдoмeн изтoчник.Кaтo пoвoд зa кaпитулaциятa...

Директорът на театъра в Тулуза Галин Стоев със съсипващо писмо до Борисов

Известният български режисьор Галин Стоев, който е директор на Националния драматичен театър в Тулуза, Франция, изпрати изключително остро писмо до премиера Бойко...

Все повече региони в България са пред водна криза

Все повече региони в България са пред водна криза. Десетки села в община Крумовград изпитват недостиг на вода заради климатичните промени, липсата...

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ефр от запаса Николай Николов on Връщат казармата догодина?
Красимир Киров on Връщат казармата догодина?
Млад меринджей on Връщат казармата догодина?
Преебаният военен on Връщат казармата догодина?
Преебаният военен on Връщат казармата догодина?